Stephanie Kramer

Stephanie Kramer is een expert in het creëren en begeleiden van vocale improvisatie in de klas en het vergroten van de muzikale comfortzone van de leerling. Stephanie heeft haar masteropleiding in Rotterdam afgerond en is gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren in het basis en middelbaar onderwijs. Stephanie staat bekend om haar methodiek zoals beschreven in haar boek ‘De muzikale speeltuin’ en geeft workshops aan muziekdocenten in Nederland en België. Daarnaast geeft Stephanie les aan de opleiding Vocal Leadership aan Codarts Rotterdam en is ze actief als zangeres, koorleider, muziekdocent, coach en cultureel ondernemen.

Video introduction:

Course:

English introduction:

Stephanie Kramer is an expert in creating and guiding vocal improvisation in the classroom and expanding the student’s musical comfort zone. Stephanie finished her Masters’s degree in Rotterdam and is specialized in working with children and youngsters in primary and
secondary school. Stephanie in known for her methodology as described in her book ‘De muzikale speeltuin’ and gives workshops to music teachers in the Netherlands and Belgium. Stephanie is teaching at Vocal Leadership program at Codarts Rotterdam and active as a singer, choir leader, music teacher, coach and cultural entrepreneur.

 

en_US